عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: آخرین تبادل پیام با آمریکا در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته رخ داد| آمریکایی‌ها واقعا ریاکارانه برخورد می‌کنند

  • کد خبر: ۱۳۵۰۳۰
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
امیرعبداللهیان: آخرین تبادل پیام با آمریکا در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته رخ داد| آمریکایی‌ها واقعا ریاکارانه برخورد می‌کنند
وزیر امورخارجه کشورمان با بیان اینکه به طور مستمر با طرف آمریکایی پیام تبادل می‌کنیم، گفت: آخرین پیام‌مان در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته بود، آمریکایی‌ها پیغام می‌دهند برای برجام شتاب دارند، اما مصاحبه می‌کنند و می‌گویند اولویت‌مان نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه آمریکایی‌ها واقعا ریاکارانه برخورد می‌کنند، اظهار داشت: برای عبور از تحریم‌ها قوی به کار خود ادامه خواهیم داد، ما برای مذاکره، مذاکره نکردیم برای دریافت نتیجه مذاکره کردیم.

امیرعبداللهیان اظهار داشت: به طور مستمر با طرف آمریکایی پیام تبادل می‌کنیم، آخرین پیام‌مان در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته بود، آمریکایی‌ها پیغام می‌دهند برای برجام شتاب دارند، اما مصاحبه می‌کنند و می‌گویند اولویت‌مان نیست.

امیر عبداللهیان در پاسخ به سوالی در خصوص تلاش طرف اروپایی برای تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام گفت: پیام‌های لازم را به طرف‌های اروپایی داده‌ایم با برخی از وزرای خارجی اروپا از جمله آقای جوزف بورل مسئول عالی سیاست خارجی اروپا صحبت کرده‌ایم اگر اروپایی‌ها این مسیر غیرسازنده را متوقف نکنند با پاسخ متقابل، اما موثر ما مواجه خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->